Even voorstellen

Lucy Hermens

Lucy Hermens

Positie: Algemeen directeur

Over: Ik heb een positieve werkinstelling, doe mijn uiterste best om vraagstukken op zowel individueel als organisatieniveau op te lossen. Neem mijn verantwoordelijkheid en ben een prettige en constructieve samenwerkingspartner. Richt mij op het succesvol laten zijn van de organisatie en zet medewerkers in hun kracht. Ben in staat zowel strategisch, tactisch als operationeel mijn bijdrage te leveren. Hecht veel waarde aan het 'wij' gevoel. Na mijn studie heb ik bij diverse organisaties ruime ervaring opgedaan als manager, HRM-specialist en bedrijfscoach binnen de zorg, kinderopvang en onderwijs. Momenteel ben ik werkzaam op gebied HR-management vraagstukken Stichting Samenlevingsscholen resp. openbaar- en speciaal onderwijs. Daarnaast ben ik werkzaam als Inhoudelijk Manager a.i. Welzijnsgroep NOP Carrefour te Emmeloord.

Frank de Haan

Frank de Haan

Positie: Trainer

Over: Ik ben een zeer enthousiaste en gemotiveerde trainer met ervaring bij verschillende doelgroepen. De focus ligt op het motiveren van medewerkers op intrinsieke waarden om hen in beweging te krijgen. Vanuit mijn kennis op gebied van psychologie kan ik een goede inschatting maken wat mensen nodig hebben en aan kunnen. Met ervaring op gebied van specifieke problematiek zoals verslaving, diversiteit en (werk) stress ben ik in staat vanuit hun beleving in te spelen op gewenst (nieuw) gedrag. Ik ben in mijn laatste fase van mijn opleiding Toegepaste Psychologie met als extra kennis organisatie veranderingsprocessen.

Jos de Haan

Jos de Haan

Positie: Websitebeheerder & technisch support

Over: Binnen Manyst ben ik verantwoordelijk voor de website. Aansluitend na het behalen van mijn Bachelor Automotive ben ik gestart met mijn master Automotive Technology. Ik hoop dit het komende jaar met succes af te kunnen ronden. Mijn interesse richt zich op nieuwe technologieën in de auto-industrie. Binnen Manyst hebben we elk ons eigen deskundigheid en werken we optimaal met elkaar samen. Binnen mijn master leer ik hoe je de auto als een systeem kunt zien. Diepgaande kennis over essentiële onderdelen van een voertuig en over voertuigcommunicatie en besturing. Deze manier van denken komt overeen met hoe een organisatie functioneert. Als bepaalde onderdelen niet goed werken heeft dit invloed op de kwaliteit van de dienstverlening en het resultaat. Met veel plezier lever ik mijn bijdrage aan Manyst.